Over mij

Een passie voor cartografie en geo-informatie loopt als een rode draad door mijn loopbaan van bijna 40 jaar. Mijn naam is Albert Kuijer en ik heb me in verschillende functies en rollen kunnen ontwikkelen in dit boeiende vakgebied. Ik heb me beziggehouden met het begeleiden en vormgeven van de veranderingen in de geo-informatievoorziening bij en voor de lokale overheid, met oog voor alle aspecten van het proces.

Na 34 jaar in het westen te hebben gewoond ben ik sinds 1998 inwoner van de provincie Groningen. Als Geo-Manager ben ik aan het

strunen mit koart en padwiezer.

Ik ben beschikbaar voor kortlopende trajecten in het vakgebied geo-informatie en in de ruimtelijke omgeving. Bij veranderende wetgeving en geo-informatie vraagstukken. Bij veranderende organisatie onderdelen. Bij veranderende processen, data en systemen.
Maar vooral voor de mens die in de organisatie centraal staat.

Contact
Heeft uw organisatie uitdagende doelen en heeft uw organisatie hierbij behoefte aan een flexibele, verbindende en pragmatische manager, schroom dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Wellicht dat we elkaar kunnen helpen in een succesvolle samenwerking.